tisdag 15 juli 2008

Lugnet före stormen!


Kökspersonalen är redo för anstormning runt korvbyttan. Alldeles strax kommer det nämligen att välla in artister, journalister och annat folk för efterfest. Men jag tror bestämt jag smiter nu. Ok eller?! Hoppas att ni fått något till livs genom bloggen. Jag är hur som helst HELT slut. Nätverket har varit sååå segt idag. Datorstress är bara förnamnet.

Tack å bock! På återseende nästa vecka.

2 kommentarer:

marita andreassen sa...

SANSLÖST!
Allsång på Skansen är KUL KULT och KULTUR!!!
Att i samma program få se Ove Thörnqvist och Poodles. Blandningen av nytt och gammalt,yngre och äldre är perfekt. Motsvarigheten till detta program finns inte just nu. Behåll detta koncept. Behåll Anders Lundin. SVT inse detta programs betydelse för alla åldrar. Det är rena rama samhällsbygget. Ett av de sundaste programmen i TV. För övrigt vill jag tacka och bocka för att ha fått se Ove Thörnqvist. Du är underbar och otrolig.

CVLPA sa...

Var det bara jag som tyckte att dagens program luktade 30-tal? Kyle var ju rent rasistisk mot kineser. Det verkar vara helt OK att göra narr av asiater i TV-program och reklam. Ska Kyle klä ut sig som en minstrel-sångare med skokräm när de får en svart artist på allsången? Med lösnäsa när det är en judisk gäst?